Interieurwerken / afwerking interieur

Gyprocwerken, elektriciteitswerken, binnenschilderwerk, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, loodgieterijwerk, badkamerrenovatie, ... aannemer All-Reno projects uit Schelle doet het graag, doet het goed èn aan correcte prijs!

renovatie interieur

Re-Construct uit Schelle maakt van uw huis uw thuis. Het interieur weerspiegelt wie u bent, het is persoonlijk en bepalend voor de sfeer van uw woning.

Re-Construct biedt u een professionele aanpak om uw interieur te vernieuwen. Onze vakkennis garandeert dat u na onze passage, het interieur heeft waar u altijd al van droomde.

Grote én kleine interieurwerken in Antwerpen, Schelle, Puurs, Boom, Sint-Niklaas

Grote interieurwerken / afwerking interieur

Zaakvoerder Philippe Lauwers en zijn team staan klaar voor diverse grote interieurwerken zoals het gieten van chape, Gyproc muren- en plafonds, pleisterwerken,... en vloeren, zowel tegels, parket als tapijt. En dat alles in een wijde regio Antwerpen, Schelle, Puurs, Boom, Sint-Niklaas...

Kleine interieurwerken

Ook kleinere interieurwerken doet Re-Construct met de grootste zorg. De algemene interieurfwerking, zoals bijvoorbeeld schilderen, wordt met de grootste precisie en oog voor detail afgewerkt.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wil over onze interieurrenovaties