Schelle - Antwerpen

Gevelisolatie

Gevel isolatiewerk laten uitvoeren aan betaalbare prijs in Antwerpen? Wil ook jij een goed geïsoleerde gevel?
Re-Construct uit Schelle isoleert gevels in heel provincie Antwerpen en daarbuiten!

Je gevel isoleren langs buiten...

Gevel isoleren langs buiten? Het wordt meer en meer toegepast, en waarom ook niet....
Een gevelisolatie langs de buitenkant kan een gepaste oplossing zijn wanneer het via de binnenkant van de buitenmuur onmogelijk blijkt extra isolatie aan te brengen.
Dergelijke gevallen houden doorgaans in dat men langs de binnenkant van de woning geen schade wenst aan te brengen (door binnenmuren uit te breken om bij de spouw te kunnen komen).

Bij het "langs buiten isoleren van gevels" wordt als het ware een buitenschil met isolatiemateriaal op de bestaande gevel aangebracht met daarop een gevelafwerking naar keuze.

Info buitenisolatie gevels

Meer weten over buiten-gevelisolatie?
Stel ons gerust je vraag en/of bekom een idee van de kostprijs...

Offerte gevel

Gevelisolatie nodig omdat ook jij een goed geïsoleerde woning wenst en dus op zoek naar een ervaren gevel / isolatie-expert? Doe beroep op het kennen en kunnen van de Re-Construct specialisten uit Schelle. Informeer naar de prijs en/of vraag een gedetailleerde offerte gevelisolatie op maat!

Re-Construct Schelle
Offerte gevel isoleren Antwerpen

Renoveren in Antwerpen?

Binnenafwerking & buitenwerken uitgevoerd door ervaren vakmannen, volgens de regels van de kunst, met oog voor detail én aan correcte prijs, da's Re-Construct uit Schelle, Antwerpen!

vloeren - gyproc - elektriciteitswerk - loodgieterij & sanitair - schilderwerk - dakwerken - dakisolatie - nieuwe gevel - gevelisolatie